Ovaj članak nam donosi jako lijepe vijesti. Naime, mlada “Zvijezda Granda” Belma Karšić porodila se jučer i na svijet donijela svoje prvo dijete.

Dijete je na sreću nje, i njenih najbližih zdravo i živo.

Njen suprug Amer Spahović i ona dobili su zdravog dječaka. Dijete i mama se dobro osjećaju, a čestitke pristižu baš sa svih strana. Jučer je Belma objavila prvu sliku svog sina iz porodilišta, prekrivajući sliku, odnosni lice bebe emocionalnim emotikonom.
Dobro došla ljubavi, napisala je sretna mama u opisu te fotografije.

Inače, Belma Karšić nedavno se zaručilo za svog dugogodišnjeg partnera Amera Spahovića, a poznata pjevačica nedavno je svom zaručniku rekla “da”. Ispod fotografija sa surpugom i kumom Belma je napisala “Službeno Spahović”.

Moramo podsjetiti da je Belma u januaru 2013. godine doživjela tragediju u porodicu kada je izgubila svoju majku. Upravo je to dirnulo mnoge gledaoce upoznate sa ovom pričom, pa kroz komentare na YouTubeu nisu skrivali kako su plakali tokom izvođenja ove pjesme.
A ni njena sestra koja je bila podrška nije mogla zaustaviti suze.

Jučer se ostvarila kao najljepša uloga, bit će majka jednom malom biću, kojeg će morati izvesti na pravi put isto kao što je njena majka njoj bila najveća podrška tokom cijelog njenog života. Nažalost, njena majka nije mogla biti uz nju u tom prelijepom trenutku. Vjerujemo da će biti dobra majka i da će njeno dijete biti sretno pored nje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here