Seka Aleksić na estradnom nebu Balkana traje već dugi niz godina i nema namjeru da posustane.

Naime, radi se o pjevačici koja zaista ima takav kapacitet da nije iznenađenje što je toliko uspješna. Međutim, nekada je Seka bila katastoraflna kada je njen fizički izgled u pitanju. Naime, ona je bila debela a oblačila se jako ružno.
Danas ipak slovi za ženu koja ima stila i koja je jako atraktivna.
Ovako se nekada oblačila popularna pjevačica.

Inače zanimljivo je da je Seka glumila i u filmu Mi nismo anđeli 3

A3: Rokenrol podržava srpski film iz 2006. godine.

Na Omladinskoj radnoj akciji iz 1973. negdje u SFR Jugoslaviji, Budding muzičar Borko Pavić (Nikola Pejaković) je veoma razočaran otkrićem da većina njegovih kolega mladih radije vole plesati na narodnoj harmonici nego slušati njegovu akustičnu gitaru. Slomljena srcem i depresivna, povjerava se svom najboljem prijatelju kada pročita da mladi ljudi u Americi čine da se đavo pojavi igrajući njihovu muziku unazad i da ih onda đavo čini bogatima i slavnima. Odlučuje da testira teoriju i odjednom se đavo i anđeo iz prethodnog Ne dijelimo filmove i ostvarujemo mu njegove želje žena, slave i bogatstva. Mladi Borko tako postaje mega popularna jugoslavenska rock’n’roll superzvijezda Dorijan.

Smanjen na 30+ godina, Dorijan je još uvijek razuzdana, kokerska i alkoholna superzvijezda, osim što je sada prešao na igranje turbo folka umjesto rock’n’rolla. Živi sa devojkom iz silikonskog trofeja Smokvica, a njegov najbolji prijatelj iz detinjstva je njegov poslovni menadžer. Unatoč tome što još uvijek ima svoju ženu, slavu i bogatstvo, Dorijan je nesretan što mora iskoristiti muzički stil koji mrzi kako bi održao sve to.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here