STAVILA JE OVO U WC ŠKOLJKU I KUPATILO JOJ JE MIRISALO SEDAM DANA: Svaka žena mora znati za OVU SMJESU, olakšat će vam život

0
308

Vaše kupatilo će mirisati sedam dana, ukoliko budete pratili ovaj jednostavni savjet, morate isprobati! Dakle, danas govorimo o jednoj jako korisnoj temi, koja će vam pomoći da održite svoje kupatilo čistim i mirišljavim čak sedam dana.

Sve što trebate uraditi jeste da koristite nekoliko jednostavnih sastojaka koje sigurno već imate kod kuće. Većina ljudi tvrdi da im je čišćenje kupatila izuzetno neprijatan zadatak, i mnogi ne žele to da rade. Čak i kada moraju to raditi, preziru samu pomisao na to.
Potrebno vam je:

Dakle, biti će vam potrebno samo 160 grama sode bikarbone, pola kašike sirćeta, kašika 3% hidrogen peroksida, petnaest kapi eteričnog ulja od lavande i 60 ml soka od limuna.
Priprema je jednostavna: Sve sastojke treba pomiješati i ostaviti da se osuši 4 sata, zatim to prebacite u galon. Kada osjetite da vam kupatilo nije toliko mirišljavo, ubacite jednu kuglu u WC školjku. Ovo možete da radite dva puta sedmično za maksimalne rezultate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here