ŠTA POSLE ZADRUGE? Otkrivamo čime će se baviti takmičari šeste sezone nakon GUBITKA glavnog izvora prihoda!

0
415

Zadrugari nisu ni svjesni šta se događa napolju, i da se uskoro bliži kraj šeste sezone, koja je ujedno i poslednja sezona ovog rijalitija koji se više neće emitovati na našim prostorima. To su zadrugari znali, i to su saznali prije nekoliko dana kada je tvorac ovog rijalitija i čelnik Pink televizije sišao u Bijelu kuću, i obavijestio zadrugare o tome šta se dešava napolju, a tada im je on saopštio i nova pravila do kraja ove sezone, a kraj je trebao da bude za nekih dva mjeseca.

Međutim, sve se promijenilo kada se Mitrović oglasio na svom Instagramu gdje je on istakao da je i na molbu predsjednika Vučića ali i ogromnog pritiska dobrog dijela javnosti smatrajući da je to najbolje za sve objavio kada je finalno veče ovog rijalitija. A desit će se mnogo prije se iko nadao, tačnije 8.juna sa početkom u 21 sat na Pink televiziji gledat ćemo finalno veče. Njegova objava podigla je veliku prašinu i izazvao ogroman broj komentara, od onih koji likuju i raduju se što je ovom rijalitiju konačno došao kraj, do onih koji su ovaj rijaliti obožavali i koji ne mogu da vjeruju da je kraj i da je gotovo, mada se oni na jesen nadaju nekom novom rijalitiju sa nekim novim formatom, pravilima, licima i tome slično.

Da li će se to desiti ostaje nam da vidimo, a zanimljivo je to da su se mnogi na društvenim mrežama zapitali i o tome od čega će sada da žive rijaliti igrači nakon što se Zadruga ugasi skroz, a od koje su oni godinama unazad zarađivali i zavisili od ovog rijalitija. Ono što je jasno da za pojedine, odnosno stare rijaliti igrače nema zime, poput recimo Zorice Marković koja se uspješno bavi sa ugostiteljskim poslom, Lepog Miće koji se preko deset godina pojavljivao u raznim rijaliti programima gdje je on vjerujemo zaradio ogroman novac koji čuva….

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here