Svi su u nevjerici čitali šta je on napisao!

Jedan srpski pjevač se odavno bori sa bipolarnim poremećajem. Nedavno je objavio poruku da prlazi na islam i da je tu našao svoj spas. Kaže da prije nije puno vjerovao a sada je čak i promjenio ime. Njegovo ime je prije bilo Bojan Tomović, a sada se zove Ammar, što na arapskom znači život.

Kaže da je on prešao na novu vjeru još u junu, tačnpo u podne ali to ej rijetko ko znao, osim Hanke Paldum i Miljane Kulić. Sada je on to objavio javno, a svi su u nevjerici zbog njegove poruke.

bojan-tomovic

Naime on je napisao da je vjera intimna stvar, alki je želio da već nekoliko mjeseci nije  Agnostik nego je prešao na islam. Napisao je da nema više Bojana Tomovića, te da sada postoji smao Ammar Moštrokol.

Kaže da ime Ammar izabrao jer znači Život, iako se, naglašava, većina osoba koju zahvati ova bolest završi tako što osoba sama sebi oduzme život.

On ima volju za životom i bori se, uprkos svemu on i dalje nekako gura, a sada je došao na ideju da promjeni ime. Možda će se tako dobro osjećati. Ne gubi nadu iako je sovjom bolešžu otjerao mnoge, odnosn mnogi su ga možda napustili.

Mediji su pisali i to da je on svojoj ženi rekao da ga napusti jer neće moći sa njim tako.

Ono štio je on objavio prenosimo u cjelosti. Nažalost ovaj pjevač je prekinuo svoju karijeru, ali ostalo je iza njega mnogo hitova čime treba da se ponosi, snimio je mnoge hitove.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here