Srpska majka došla na drugu dozu vakcine sa satom od 40.000 eura! Pomela cijelu Srbiju sa torbom koja košta kao stan u Beogradu… Tek cipele da vidite! (FOTO)

0
377

Veliki broj civila iz susjednih zemalja je dolazio u Srbiju kako bi se besplatno vakcinisali. Sada je počela revakcinacija, a pored običnih građana, sada su na red došle i balkanske zvijezde.

Sve je krenulo od Jelene Karleuše koja je od prije neki, kada je preko 20 reportera spremalo da snime taj trenutak, a to su mnogi povezali sa kampanjom, da je ona primila dosta novca kako bi svojim vakcinisanjem natjerala i ostale da se vakcinišu. Došla je sva markirana, i rekla je novinarima da je ne interesuje 3.000 dinara koje će dobiti svi koji se vakcinišu do 31. maja.

Na vakcinaciju je došla i Ceca Ražnatović. Mnogi su mogli primjetiti da je na ruci nosila sat marke Rolex, koji je jako skup. Pored toga je imala i markiranu torbicu čija je vrijednos oko 4 do 6 hiljada eura. Može se primjetiti da je Ceca tokom svoje karijere zaradila velike pare, i nije joj problem kupiti sat koji košta kao stan u Beogradu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here