Srbija zanjemila na ove riječi! ŠEŠELJ OSUO PALJBU PO MLADIĆU I KARADŽIĆU! LAŽNI SVJEDOK KRVAVIH RUKU: “Izdajnici koji su streljali muslimane..Oni su sramota za SRPSKI NAROD!”

0
289

Vjerujemo da se sjećate kada je Šešelj jednom gostovao na Happy televiziji, kada je rekao da se telefonski čuo sa Radovanom Karadžićem. Isto tako je spomenuo i druge prijatelje i poznanike koji se nalaze po zatvorima širom Evrope. Tada je Šešelj rekao kako je njemu Karadžić preko telefona rekao da od kako je počela pandemija korona virusa se nije čuo sa advokatom. Naveo je da Radovan treba uskoro na suđenje, a da sa svojim advokatom nije stupio u kontakt.

Sada pričamo o njegovom drugom gostovanju u emisiji, gdje je potvrdio da je sudija Priska MAtimva Nijambe bila u pravu kada je rekla o lažnom svjedočenju Momira Nikolića protiv Ratka Mladića. Na kraju se Nikolić nagodio sa tužilaštvom Haškog tribunala, pa je priznao da je kriv za strašne ratne zločine i pristao je da svjedoči protiv drugih. On je bio lažni svjedok optužbe u procesima protiv optuženih za ratne zločine u Srebrenici, Radovan Karadžić i Ratko Mladić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here