Svadbe su oduvijek događaji na kojima možemo vidjeti razne kombinacije.

Međutim nedavno se pojavila jedna fotografija, Dakako sa kombinacijom je sve uredu, ali šta joj je ovo ispod nogu?

Naime, jedna djevojka se veselila svadbi pa je odlučila šta da obuče, a čitavu kombinaciju upotpunila je visokim potpeticama. Štikla je kako bi neki rekli kao “klin”.

Rezultat slika za Srbija Plače Od Smijeha Radi Ove Slike Sa Svadbe: Kad Vidite Donji Dio Slike Ove Srpkinje, Sve Će Vam Biti Jasno

Kada je djevojka došla na svadbu, stolovi su bili postavljeni na travnatu površinu. Međutim za ovu djevojku je bilo nemoguće da u tim potpeticama stoji na toj površini, pa se ona snašla.

Naime ona je ipod štikli szavila dasku za sječenje mesa, što možete vidjeti i na fotografiji.

Ovo je zaista domišljato ali i malo seljački. Sve je oko nje bilo elegantno a i ona sama, a daska je morala sve da pokvari. Da li biste vi ovako nešto radile.

Sada vidite da na svadbu nije baš dobra ideja da nosite potpetice ili da uvijek ponesete rezervnu obuću. I naravno kada dov+bijete pooziv za svadbu najbolje je da upitate na kakvoj će površini biti i u kakvom okruženje da ne bi odudarali stajlnigom i naravno da ponesete dasku za svaki slučaj. Šalimo se naravno, a ozbiljno – trebalo bi da se zapitate ali i da istražite da ne bi dolo do nerazumjevanja.

2

Nemojte sebi dopustiti kao što je ova djevojka jer ipak ovo ne dolukuje jednoj dami. Ili je trebala damski onako na travu ili ostati po strani. Možda je mogla zamoliti organizatore da oremjete sto na ploču ili tako nešto, zar ne, slažete li se ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here