Spektakl u Beogradu! Estrada se okupila na koncertu Jelene Karleuše, ovo su najsmeliji outfiti sa crvenog tepiha (FOTO)

0
1476

Sinoć se održao koncert Jelene Karleuše u Beogradu na vodi, na kojem je pjevačica na spektakularan način predstavila pjesme sa svojih najnovijih albuma, “Alpha” i “Omega”. Nakon dugih jedanaest godina, publika je napokon imala priliku da zajedno s Jelenom zapjeva nove hitove, a kao gesta zahvalnosti za njihovu lojalnost i podršku, Jelena je odlučila svojim fanovima pokloniti besplatan koncert za pamćenje.Jeleni su pružili podršku mnogi kolege s estrade, a među prvima su se pojavile Mira Škorić sa svojom kćerkom, Edita Aradinović, Mihajlo Veruović Voyage, Nataša Bekvalac i mnogi drugi.

Na koncertu Jelene Karleuše istaknula su se i gostovanja drugih pjevačica, uključujući Sajsi MC, koja je autorica mnogih tekstova s njenog albuma, Milice Pavlović, s kojom je Karleuša snimila duet “Mashalah” na albumu “Alpha”, i Mimi Marcedez.Jelena je poznata srpska pjevačica i tekstopisac. Karleuša je jedna od najpoznatijih i najutjecajnijih izvođačica na Balkanu, a njezina glazbena karijera traje već više od dvije decenije.Jelena Karleuša je poznata po svom snažnom vokalu, kontroverznom stilu i atraktivnom nastupu na sceni. Njezina muzika često kombiniuje elemente popa, R&B-a i elektroničke glazbe.

Objavila je mnoge uspješne albume tokom svoje karijere, a neki od njezinih najpoznatijih hitova uključuju pjesme kao što su “Insomnia,” “Slatka Mala,” “Ostavljen Sam,” i mnoge druge.Osim muzičke karijere, Jelena je i medijska ličnost, sudionica televizijskih emisija, modna ikona, te često javno iznosi svoje stavove o raznim temama. Tokom godina privukla je pažnju javnosti zbog svojih kontroverznih izjava i stajališta na društvenim mrežama.Jelena je također poznata po humanitarnom radu i podršci različitim dobrotvornim akcijama. Bez obzira na kontroverze koje je prate, ostaje jedna od najprepoznatljivijih i najutjecajnijih figura na muzičkoj sceni Balkana.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here