Ovaj se slučaj dogodio u El Pasu, u Teksasu u Sadu. Zamjenik načelnika policijske postaje napokon se odlučio povući nakon 30 godina posla.  Došlo je vrijeme da ode u zasluženu mirovinu i taj dan se posljednji put pojavio na svome radnom mjestu.

Tako je ovaj dan odlučio napustiti svoj posao, što bi značilo da mu je taj posljednji dan na poslu ono što najviše želi iskoristiti. 

U jednom trenutku se našao u liftu sa svojim kolegom, a nakon toga pridružio im se još jedan kolega. Mislili su da su sami i sve je normalno, pa su se malo opustili.

Ono što nisu znali je da li to zapravo snimaju i u tom je trenutku akcija započela. Slučajno su objavili omiljenu pjesmu kolege koji se mora povući.

https://www.youtube.com/watch?v=d0Q2yLv5ilI&feature=youtu.be

Ta se pjesma zove “Watch me.” Tony je odmah otišao pokazati svoje plesne pokrete, a kad su ga vidjeli njegove dojučerašnje kolege, pridružili su mu se.

Mislili su da je to samo puštanje pjesme da ih usreći, ali zapravo nisu znali da ga snimaju i imali su skriveni plan. Njihove kolege su zapravo postavile kamere u to dizalo, a nakon plesa pokazale su cijeli snimak svijetu. Zamjenik Tony Sherb povukao se sa stilom, a tek kroz te prizore postao je prilično poznat.

Sada ćemo vam ostaviti gledanje videa, i nadamo se da će vam se svideti kao i ostataku svijeta. Podijelite to sa svojim prijateljima kako bi i oni mogli gledati ovaj ples i sada uživati ​​u videu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here