Nekada nekde pojave ne smatramo da su toliko bitne, ipak, kad se bolje pogledaju, spoznajemo kako nose neku drugu, onu težu stranu priče.

Na internetu smo do sad viđali razne priče, razne slike, ali ipak, ova je posebno upečatljiva, ne zato što nema fasadu, nego zbog onog što krije.

Zbog toga na internetu većina ovih fotografija je gotova i postala bi pravi hit. Slika se nedavno pojavila na društvenim mrežama, kao što sami vidite, to je kuća sa dva dela. Ne bi bilo čudo da ovaj znak nije na kraju jednog dela kuće, a ispod možete videti o čemu se radi: Pogledajte ovu sliku i na njoj ćete pronaći jedan upečatljiv detalj. Detalj je ovaj natpis da se jedan deo kuće prodaje, a drugi nije.

U Janji, kod Bijeljine, nalazi se ova kuća, u vlasništvu su dva brata. Jedan od njih živi u Nemačkoj, retko kada dođe, drugi još uvek živi ovde. Nema lakog života ako se primeti, situacija ga je naterala da se odluči na ovaj korak.

Ne znamo kakvi su njegovi odnosi sa bratom, da li mu finansijski pomaže ili ne, ili da li ga uopšte posećuje, pošto se jedan deo kuće prodaje, sigurno nije najbolja finansijska situacija za njega. Da li ste gledali do kraja, šta mislite o ovom tekstu, je li ovo tužno? Recite nam svoje mišljenje o ovome

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here