Svetlana Ceca Ražnatović je lijepe vijesti objavila na društvenim mrežama, a odmah je dobila veliku podršku svojih pratilaca. Pjevačica sada redovno prati sportska dešavanja na svom Instagram profilu, ona je tako čestitala veliki uspjeh srpskim odbojkašicama, a prenosimo riječi Alo.rs

Ceca je tako objavila sliku svog televizora, vidi se proslava odbojaškog tima Srbije, a ona je odmah objavila i zastavu zemlju, kao i zlatnu medalju, a potom krunu za djevojke.
Ceca je tako očigledno htjela da pokaže da se nalazi uvijek uz one koji su uspješni, pogotovo kako je i njen sin počeo da se aktivno bavi boksom. I njemu na tom polju ide i više nego odlično, jer za sad nema poraza.

Inače, Veljko je pokazao nebrojeno puta da je zaista veliki talenat i borac, on je do sad ubilježio sve pobjede u amaterskom boksu, a uskoro planira da se preseli i u profesionalce, sigurno da ima potencijala, vidjeti ćemo i sami o čemu se radi tu.

Veljko je inače u vezi i sa Bogdanom Rodić koju treba da oženi uskoro, ali vjenčanje je za sad barem djelimično prolongirano. Da li ste vi za romansu Veljka i Bogdane, da li ste vi čuli za to, ako jeste, kažite nam svoje mišljenje vezano za to, dragi naši.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here