Danas Jelena i njezina obitelj slave divne trenutke.

Konkretno, obitelj Tošić podijelila je sa svojim obožavateljima svoje emocije. Riječ je o tome da Atina i Nika slave svoj deseti i jedanaesti rođendan, pa je Jelena odlučila čestitati im i putem društvenih mreža. Čestitkama se pridružio i njezin suprug Duško Tošić.

Jelena je pozirala, fotkala se, a kasnije je podijelila i jednu sliku vezano za svoju majku, gdje je napisala da je ona uvijek uz njih. Podsjećamo vam, Jelena je ostala u martu bez svoje majke Divne koju je mnogo voljela, bez koje nije mogla nikako.

Podsjetimo, Karleuša je nedavno proslavila rođendan, ali to nije bila uobičajena zabava, već samo neka večera uz laganu glazbu. Tom prilikom je odjenula bijelu haljinu, stavila je leće u oči, kao i plavu periku. Izgledala je nevjerojatno i vrlo mlado.

Ovom prilikom ona je sazvala i određene medije. Dala je izjavu za svoj rođendan i spomenula majku. Ovo je prvi rođendan bez nje, pa nije bilo posebne proslave.

Karleuša je nedavno pratila svoje kćeri prvi dan u školi, a ovom je prigodom nosila kratke hlače i kratke majice, kao i obične majice, što je mnoge iznenadilo.

Objavila je svoje fotografije prije nego što je išla u školu i radila domaće zadatke. Vjerujemo da su njezine kćeri sakupile dovoljno energije i napunile su baterije na ljetnim praznicima u Kini, tako da sada mogu mnogo duže odlaziti u školu, bez odmora.

I Jelena i Duško su se puno odmorili i sada svi idu do novih radnih pobjeda. Oni su ljudi koji rade, ali zarađuju, iako neki misle da pjevači jednostavno uživaju.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here