ŠABAN ŠAULIĆ JE BIO ČLAN ŽIRIJA ZVEZDE GRANDA JEDNO VRIJEME, ALI NAKON NESUGLASICA KOJE JE IMAO, ON JE PREŠAO NA KONKURENTSKE PINKOVE ZVEZDE.

Kralj folka donio je odluku da napusti mjesto predsjednika žirija, prije tri godine se to desilo, napustio je Zvezde Granda, a potom je imao razgovor sa vlasnicima Pink televizije Milicom i Željkom Mitrovićem i uspio je dogovoriti sa njima saradnju.

Kada slavim 65.rođendan u godini kada slavim pola stoljeća muzičkog stvaralaštva, došlo je pravo vrijeme da se donesu neke druge velike odluke, moja je bila da ovu odgovornu poziciju preuzmem, da na taj način nekim novim talentovanim ljudima pomognem da na estradnom nebu zauzmu svoje mjesto.

Zahvaljujem se na saradnji ekipi sa kojom do sad radio, mislim da smo napravili jedan zajednički projekat gdje možemo biti jako ponosni, ja sam siguran da ću sa profesionalcima kakvi rade na Pinku uraditi u godinama koje nam slijede ispred nas. I radujem se naravno zbog saradnje sa produkcijskim timom, kao i druženje sa kolegama iz zaista stručnog i sjajnog žirija. Uvjeren sam da ćemo svi pomoći sa iskustvom i savjetima i da ćemo novim muzičkim zvijezdama dati podstrek i omogućiti da na najbolji i pravi način izgrade svoje karijere.

Milutin Popović Zahar je rekao kako je Šabanu zasmetalo to što je i sam svjestan svog muzičkog i pjevačkog umijeća, ali Saša Popović je stavio Snežanu Đurišić da bude u produkcijskom žiriju umjesto njega. Povrijedilo mu je ego, jer sjedi iznad njega pjevačica koja ima neosporoan talenat, ali koja je išla na svadbe sa Šabanom, gdje je on bio glavni šef, a ona njegov predigrač.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here