SJEĆATE SE NJEGA? BIO JE MILJENIK MARIJE ŠERIFOVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA: Promijenio je imidž i pokazao novu djevojku, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA

0
136

Iako je bio miljenike Marije Šerifović, pa je čak bio i gost na nekim njenim nastupima, on u ovom formatu nije odnio pobjedu, iako je pjevačica istakla da će sve od sebe dati kako bi on posta zvijezda. Armin je nakon takmičenja u Zvezdama Granda izdao nekoliko uspješnih singlova ali sve do pandemije korona virusa, jer je bio i angažovan kao pjevač na privatnim veseljima i u klubovima širom dijaspore.

I dok je posao zbog korona virusa kao što svi znamo stao svim estradnim umjetnici, tako se sa istim problemom bori i Armin. Jasno je da posla nema, i da je potrebno sačekati kako bi cijela situacije prošla kako bi ponovo mogao nastupati.

Ali, ako nema sreće u muzičko karijeri, ima itekako sreće na ljubavnom polju. Kao što se može vidjeti na njegovom Instagram storiju on uživa dok provodi vrijeme pored lijepe plavuše, a mnogi su im u komentarima pisali da su “najljepši par”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here