SITUACIJA JE KATASTROFALNA! Oglasio se prijatelj Mihaela Šumahera: Sve je jako TUŽNO, nikada ne dobijamo DOBRE VESTI!

0
118

Svijet je već godinama zabrinut za zdravstveno stanje Michaela Schumachera, a nedavni članak u Monda otkrio je da situacija i dalje ostavlja mnogo pitanja bez odgovora. Godine 2013., Schumacher je pretrpio tešku nesreću pri skijanju, što je izazvalo brojna nagađanja o stanju najuspješnijeg vozača u povijesti Formule 1. Obitelj Schumacher odlučila se za strogu privatnost i držala Michaela podalje od očiju javnosti, odbijajući objaviti bilo kakve fotografije ili video materijale.

Međutim, Johnny Herbert, bivši vozač Formule 1 koji je nekad bio kolega s Schumacherom u momčadi Benetton, nedavno je dao nekoliko informacija koje rasvjetljuju trenutačno stanje Michaela Schumachera.Johnny Herbert, bivši vozač Formule 1 koji je tokom svoje karijere vozio za Benetton, Tyrrell, Lotus, Sauber, Stewart i Jaguar od 1989. do 2000. godine, nedavno je izjavio da Michael Schumacher nije niti blizu onoga što je nekada bio. Herbert također tvrdi da je nesreća promijenila i Michaelovog brata Ralfa te da je i on danas potpuno drugačija osoba. S obzirom na svoje iskustvo i činjenicu da je često susretao Ralfa Schumachera tokom svog rada za Sky Germany, Herbert govori iz pozicije upućenog.

Nakon nesreće Michaela Schumachera, opterećen je brojnim obavezama oko obitelji, a ta iskustva su ga iz temelja promijenila. Herbert je primijetio da je Michael izrastao u osobu koja je znatno različita od one koju su mnogi poznavali iz njegove karijere u Formuli 1. Što se tiče Ralfa Schumachera, isto tako se promijenio pod utjecajem teških okolnosti.Rože Benoit, francuski novinar koji je bio blizak Michaelu Schumacheru, nedavno je izjavio da je sedmerostruki prvak Formule 1, koji sada ima 54 godine, u teškoj situaciji i da je njegova situacija “beznadna.”

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here