Mile Kitić se pravo iskeširao zbog ove stvari u ogromnoj vili u Beogradu.

Mnogi estradnjaci potroše svoj novac na neke stvari, nekima propadne karijera a neki imaju i po nekoliko vila i auta. Beograd je metropola za mnoge estradane zvijezde, naselja poput Dedinja i Bežanijske kose su prava elitna naselja gdje nema običnog svijeta jer ne može sebi prušitite te vile i ogromne kuće.

Mile Kitić jedan je od onih koju su odlučili da se smejste u elitnom naselju u Begradu, tačnije na Senjaku, njegova bijela kuća odiše luksuzom a tej da vidite unutrašnjost. Svaki dio namještaja i dekoracije je donešen iz neke druge države.

On je svoju kuću zajedno uredio sa porodicom, sve je tip top sređeno, sa stilom. Ujednog prostoriji dominira leopard print.

A u kući ima još jedan detalj, veliki detalj- bazen. To je Mile ugradio za svoj ćejf i dušu. Tu puni baterije za nastaupe, a nastupa uglavnom po Njemačkoj, Austriji i tako tim zemljama pa zaradi za noć enormne cifre ne računajući nbakšiš. Zato sebi može ovako nešto priuštiti.

Muzička scena je, ako ste joj dovoljno posvećeni, jako isplativa. Pjevaču žive na visokoj nozi, a zarađuju ogromne cifre samo za jednu svadbu, a zamislite tek za neki koncert.

Mile Kitić je “stari” pjevač ali njegovi stari hitovi se redovno pjevaju. i njegova supruga kao i kćerka Elena su pjevačice. UJ porodici Kitić izgleda su svi pjevači i pjevačice. Svi ukupno zarađuju nevjerovatne cifre od kojih vam se samo može zamantati u glavi. Nr kže se džabe vrtoglave scifre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here