“SINIŠA TE POSLAO DA BUDEŠ SA BEBICOM!” Zvezdan se obrušio na Mariju Kulić – znam svašta LOŠE O TVOJOJ PORODICI!

0
137

O Zvezdanu Slavniću i njegovoj ljubavnici Anđeli Đuričić, danima unazad ne prestaje da se piše, a sve je počelo nakon što su oni ustali i javno priznali emocije, ušli u vezu, iako je on oženjen, i od Anđele stariji skoro 20 godina. Od tada pa sve do dana današnjeg imali smo nekoliko puta da vidimo njihovo skandalozno ponašanje koje sve ostavlja bez teksta i ljudi prosto ne vjeruju da su oni spremni na tako nešto.

Posebno se to odnosi na njihove intimne odnose, gdje su oni jako transparentni, više ne biraju ni mjesto ni vrijeme, a izgleda da je ovo način da Anđela zadrži Zvezdana pored sebe, koji je očito zaljubljen u Aleks, što je on Anđeli i rekao, ali ona se ipak pomirila sa njim, kao da se ništa nije desilo. Mali je broj ukućana koji želi u lice da im kaže kakvo oni mišljenje imaju o njima, a jedna od onih koja sa time nema problem jeste Marija Kulić. Naime, Zvezdan očigledno ne podnosi kritiku pa je napao Mariju koja mu je rekla da ona ima pravo da iznese svoje mišljenje.

Marija je dalje rekla kako je on zapravo isti Kristijan Golubović, iako je ona imala sasvim drugačije mišljenje o njemu, a onda joj je Zvezdan rekao: “Aman, ja te nisam dirao. Zar misliš da ja nemam ništa loše da kažem za tvoju porodicu? Imam, ali ne želim”, rekao je on, da bi ona rekla kako je samo iznijela svoj stav, a on je nastavio: “Meni je ovo umobolno, što sam čuo od tebe. Zamisli da sam ja došao ovde i rekao da te je Siniša poslao da budeš pored Bebice. Rekao sam sve iskreno. Desilo se nešto na trenutak, istakao sam da sa njom ne bih ni mogao da budem u vezi. Ti si rekla da sam ja sa ženom skrojio neki plan. Bolje da si rekla da sam p*der nego to. Videla si je, od nje to nikada ne bi moglo da se očekuje”, rekao je Zvezdan. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here