Sin Lepe Brene oduševio javnost: Otkrio koja žena je bila njegova prva ljubav (VIDEO) – Dobar Dan

Sin Lepe Brene oduševio javnost: Otkrio koja žena je bila njegova prva ljubav (VIDEO)

Stefan Živojinović je mladi pjevač i sin Lepe Brene. On ovih dana ne izlazi iz studija s obzirom da priprema nove pjesme kojim planira da iznenadi svoje fanove. On što je manje poznato javnosti je informacija da je on jednu svoju pjesmu posvetio i jednoj bivšoj ljubavi, preciznije svojoj prvoj ljubavi.

Riječ je o pjesmi U drugom životu koju je inače pjevač snimio za seriju Ubice moga oca. Inače serija je fenomenalno prošla kod publike.
Živojinović je o toj temi govorio i rekao da je prvu ljubav jako volio ali da su se usred određenih okolnosti ipak rastali.

Pored te pjesme Živojinović je snimio i pjesmu Zlo moje nevino koja je naišla na izuzetno pozitivne reakcije publike a pripadnice ljepšeg spola su bile oduševljene ljubavnim scenama koje je odglumio u spotu.

Inače Stefan Živojinović je sin Lepe Brene i Bobe i mladi pjevač je odlučio da krene majčinim stopama. Naime, već neko vrijeme on gradi svoju karijeru te ne sumnjamo da će pjevač biti nadolazeća zvijezda koja će biti jako popularna za koju godinu.

Radi se o izuzetnom mladom pjevaču koji svojim vokalom oduševljava mlade žene i sada već ima finu bazu fanova ženskih. u Nastavku pogledajte o kojim pjesmama je riječ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *