Šijan je prevario Gocu sa najboljom drugaricom i rodio se ON: Ovo je vanbračni sin Zorana Šijana, Božinovska o njemu ima JASAN STAV (FOTO)

0
275

Naša domaća javna scena jako je bogata sa kvalitetnim pjevačima i pjevačicama, a nekima od njih karijere traju i po nekoliko decenija, neki su tek na početku da od svoje kariejre naprave nešto, a mi ćemo kako ste i sami mogli da zaključite danas da pišemo o jednoj itekako poznatoj pjevačici, koja traje i nekoliko decenija, a to je svakako Goca Božinovska.

Pjevačica danas uživa u svom porodičnom životu, jako je sretna pored sina, snajke i unuka, a u nestrpljenju oni čekaju jop jednu prinovu, koja će u njihovu porodicu da donese još više radost. Moramo da kažemo da je Goca jedan veliki borac, a 90-tih godina prošlog vijeka ona je ostala bez svog životnog saputnika, Zorana Šijana, koji je važio za jednog od žestokoh beogradskih momaka, koji je na kraju stradao u jednoj klasičnoj sačekuši. Goca je tada bila trudna sa Mirkom, koji je danas odrastao muškarac, koji se ostvario kao otac, a na Goci kao samohranoj majci je bilo da ona njega odgoji, vaspita, i da on izraste u pravog i kvalitetnog čovjeka.

Dok je ona bila sa Zoranom, bila je primorana da prođe kroz sve i svašta, a ono što je većini poznato jeste to da je ona doživjela jednu veliku izdaju, kada ju je on prevario sa njihovom komšinicom, koja je inače bila i njena jako dobra drugarica. On je sa njom dobio sina Vukašina, ali o njemu javnost malo toga zna. Jednom prilikom u jednoj emisiji Goca je rekla:”Jako je teško za svaku ženu da dođe u situaciju da shvati da njen muž vodi dvostruki život. Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga. Sad bih bila pametna i dala savet svakoj ženi – pustite muževe da žive svoj život, tako ćete pre sačuvati brak”, rekla je ona tada.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here