SEVERINA OSUĐENA, EVO DA LI ĆE MORATI U ZATVOR: Proglašena krivom za vređanje socijalne radnice zbog GNUSNIH uvreda i pretnji

0
212

Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a pisat ćemo o jednoj od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima. Dakle riječ je o pjevačici Severini Vučković koja je poznata u cijelom regionu, mada ona poslenjih nekoliko godina u većini slučajeva se pojavljuje u medijima, ali u nimalo prijatnom kontekstu, jer sve situacije nekako su vezane za skandale u kojima je ona bila glavni akter. Ona od kako se razvela od Igora Kojića, kao da je ponovo rođena i da je konačno počela disati i živjeti život punim plućima.

Dosta toga izdešavalo se u poslednje vrijeme kada je ona u pitanju, a mi ćemo u nastavku da pišemo o najnovijim vijestima kada je riječ o njoj. Naime, radi se o tome da je ona proglašena krivom, te da je novčano kažnjena zbog toga što je ona vrijeđala socijalne radnice, gdje je ova ustanova podigla tužbu protiv nje, koju su na kraju i dobili. Navodi se i to da ona ima pravo na žalbu, a u Zakonu stoji sljedeće: “Ko omalovažava ili vređa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, biće kažnjen za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20 do 100 evra ili kaznom zatvora do 30 dana”.

Prema optužnici pjevačica je vrijeđala socijalnu radnicu “Centra za socijalni rad Maksimir”, a to se desilo 14 februara prošle godine, i nakon toga je ova ustavnova podnijela prijavu protiv Severine za remećenje javnog reda i mira, a obratili su se Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here