POSLJEDNJIH GODINU DANA, POPULARNA PJEVAČICA SELMA BAJRAMI SE AKTIVIRALI NA ESTRADNOJ SCENI, PONOVO SE VRATILA TAMO I GDJE JOJ JE MJESTO, A ONA JE SVE SVOJE FANOVE ODUŠEVLJAVALA PJESMOM I IGROM GDJE GOD DA SE POJAVI.

Popularna Tuzlanka je uživala u velikoj popularnosti nekada, snimila je i veliki broj hitova u svojoj karijeri.

Ono što je poznato svima je to da je pjevačica živa vatra, dok ona pjeva, i svaki dio njenog tijela zajedno s njom igra, a sve njene atribute ističe u odjevnoj kombinaciji u kojoj se na sceni pojavljuje.

Pjevačica je jedno vrijeme imala mnogo obaveza, pa je odlučila poslije otić na kratki odmor, jer joj je trebao predah od svega. Kada se u kupaći kostim skinula ova atraktivna pjevačica, svi prisutni muškarci nisu mogli skonuti pogled sa nje, a njihove žene su ispod oka gledale ovu bombastičnu pjevačicu.

Bez obzira što je majka jednog petogodišnjeg dječaka, Selma Bajrami je opet pokazala zbog čega je ona najbolja riba na sceni, na estradi. Selma Bajrami je pokazala sve svoje atribute ovom slikom i sigurno da nikome nije lako dok gleda kako ona izgleda.

Sada vam ostavljamo još neku fotografiju da vidite, koliko je bombastična

Dopada li se vama kako izgleda Selma Bajrami ili ne, biste li nam mogli nešto više o njoj reći, da li pratite njenu karijeru i koliko poznajete pjesme koje je snimila… Ona ima nekoliko vrhunskih hitova, a jedni od najpoznatijih su Kakvo tijelo Selma ima, Bakšiš, Ostrvo tuge, i mnogobrojni drugi hitovi. Hvala na vašoj pažnji prijatelji i čitaoci naši

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here