SEKA OTVORILA VRATA SVOG DOMA, SLIKE OBJAVILA NA INSTAGRAMU: Pogledajte šta se krije iza zidina, GODINAMA SU OVO UREĐIVALI – NEMA KO JOJ NA ESTRADI NE ZAVIDI (VIDEO)

0
399

Popularna pjevačica Seka Aleksic je nedavno pokazala unutrašnjost svog doma. Naime, folk zvijezda Seka Aleksić već godinama živi u ogromnoj kući u Staroj Pazovi, gdje je napravila svoj savršeni dom iz snova.

Seka u svojoj vili najviše vremena provodi sa svojom porodicom. Ona je vodila računa o svakom detalju, tako da njena kuća posjeduje i bazen sa velikim vrtom, u kojem se Seka jako često slika, te objavljuje te slike na društvene mreže.
Seka Aleksić je poznata kao velika zvijezda sa jako dobrim hitovima.

Sada je jako aktivna na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, gdje broji 1,4 miliona pratioca. Iako je poznata kao pjevačica, Seka je također imala značajnu ulogu u filmu “Mi nismo anđeli” kao Smokvica. Također je glumila i u srpskom filmu “Ljubav, navika i panika”.Tokom ove krize sa pandemijom korona virusa, Seka je u svom vrtu snimala covere svojih hitova. Ispod teksta možete pogledati neke slike sa Sekinog Instagrama:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here