Seka Aleksić jedna je od najvećih zvijezda na estradnom nebu Srbije ali i šire.

Iako je na početku karijere voljela da bude provokativna, nakon udaje Seka Aleksić se smirila i danas je poznata kao osoba koja ne pravi skandale u javnosti, međutim naziv njene nove pjesme je izazvao mnogobrojne reakcije. Naime, radi se o krajnje provokativnom nazivu pjesme koji će mnoge ostaviti bez riječi i bez teksta.
Pjevačica je na svome instagramu objavila fotografiju sa nazivom nove pjesme a sve to je izazvalo mnogobroje komentare.
Naime, naziv nove pjesme uskoro ćete moći da vidite na fotografiji ispod. Njenom suprugu to očito ne smeta.

Inače, treba napomenuti da je Seka Aleksić rođena u Zvorniku.

Zvornik se prvi put spominje 1410. godine, iako je u to vrijeme bio poznat kao Zvonik (zvonik). Geografski položaj grada učinio ga je važnom trgovinskom vezom između Bosne i istoka. Na primjer, glavni put koji povezuje Sarajevo i Beograd prolazi kroz grad. Srednjovjekovna utvrda poznata kao grad Kula sagrađena je početkom 7. vijeka i još uvijek stoji na planinskom lancu Mlađevac s pogledom na dolinu Drine.

Za vrijeme osmanskog perioda, Zvornik je bio glavni grad Zvorničkog sandžaka u okviru Eyaleta u Bosni. To je prvenstveno zbog kritične uloge grada u ekonomiji i strateške važnosti lokacije grada. Zvornički sandžak bio je jedan od šest osmanskih sahašaka sa najrazvijenijom brodogradnjom (osim sandžaka Vidina, Nikopola, Požege, Smedereva i Mohača). Godine 1806. Zvornik je bio dom Mehmed-bega Kulenovića.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here