Jedna od najpopularnijih voditeljica u našoj regiji je, u svakom slučaju, Sanja Kužet, koja je sebi i publici u više navrata dokazala da je okrutan profesionalac. Voditeljica, koja se smatra i za jednu od najatraktivnijih žena naše regije, otkrila je da je prijašnje razdoblje u njenom životu bilo puno stresnih situacija, ali da se opet odlučila pojaviti na proslavi 60. rođendana pjevačice Ane Bekute, kako je željela počastiti i njezina kolegica, ali i njen poziv.

Međutim, na proslavi se pojavila u društvu svog supruga Nemanje Živojinovića i otkrila medijima da je to bio test i za nju te da prije svega želi dokazati sebi da stvari može sagledati s pozitivne strane.

Iako je Sanja već godinama dio javnog života, uvijek je nastojala zadržati privatna pitanja za sebe, a ono što svi znaju jest da njen suprug uopće ne voli biti izložen u javnosti, pa je zaista rijetko vidjeti Sanju i njega zajedno u javnosti. Jednom prilikom otkrila je i da je jutro prije prethodnog finala popularnog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”; koju inače vodi, dobila je neke zaista gadne vijesti, ali da je ionako odradila svoj posao kako se od nje očekuje i da je ponosna na sebe.

Što mislite o Sanji i sviđa li vam se ona ili ne? Javite nam u komentarima da uvijek rado čitamo vaša mišljenja.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here