Lijepa, poznata voditeljka Sanja Kužet priznala je da ipak nije sva prirodna!

Sanja Kužet je srpska voditeljka. Rođena je u 9. avgusta 1983. godine u Beogradu, gdje i živi. Karijeru je započela 2003. godine. Na TV Pinku je u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu. 2012. godine je postala Bingo djevojka i vodila je ovu igru na sreću.

Uslijedio je angažman u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i autorski projekat „Halo, halo“ na Grand kanalu. U maju 2014. godine Sanja je bila bolesna pa ju je zamijenila koleginica Dragana Katić. Ubrzo se oporavila i vratila na male ekrane.

Ona je progovorila na temu da li je moguće da će uraditi još estetskih zahvata kao i da će račun za to sve predati ni manje ni više nego direktoru “Grand”, piše “Republika.rs”.

-Zaista sam zadovoljna žena, tako da mi se dopada i kako izgledam. Grudi sam radila poslije prvog porađaja a sve je ostalo na meni prirodno. Rekla sam Saši Popoviću kada se jednog dana budem podvrgla bilo kakvoj operacji, dat ću mu fakturu da uplati sve što moram da popravim na sebi. – kaže Sanja Kužet u emisiji “Press pretres” kada je komentarisala svoj fizički izgled.

Sanja Kužet je oduvijek plijenila svojim izgledom, a sada je pokazala kako izgleda u muškarcima zanimljivom izdanju.

Voditeljica je objavila fotografiju u haljini, a do izražaja su došle njene zategnute noge.

Istog trenutka su uslijedili komentari na račun njenog izgleda, a Sanja je samo kratko poručila:
“Jedna spontana u mutna… za promjenu”

Za vas smo spremili video (00:57) na kojem možete vidjeti kako je poznata voditeljica Sanja Kužet izgledala prije estetske operacije.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here