Popularna srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac, koja se porodila prije tek mjesec i po dana, sinoć je pretrpjela dodatne povrede nakon što ju je fizički napao njen suprug Luka Lazukić. Poznata pjevačica je u tom trenutku, bila u stanu sa dadiljom i bebicom Katjom, kćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem. A kako nezvanično saznajemo, on ju je prvo udario pesnicom u glavu, a onda joj napravio i modricu na oku.

Do ovog porodičnog nasilja je došlo kada je Lazukić rano jutros kući došao pijan te legao pored Nataše. Ona je ustala i u njegovom telefonu našla brojne ljubavne poruke, poslije čega je izbila i svađa, a onda je on i fizički nasrnuo na nju te joj nanio i povrede. Nataša je zatim pomoć potražila u Urgentnom centru i cijeli slučaj prijavila policiji, koja je otišla do njenog stan, ali Lazukića tamo nije zatekla.

Srbijanska policija je odmah obavijestila i nadležno Prvo osnovno tužilštvoj koje je naložilo da se saslušaju i Nataša kao i njen suprug, kao i svjedoci, ukoliko ih je bilo. Tužilaštvo je također naložilo i da im se dostavi ljekarska dokumentacija o povredama pjevačice, nakon čega će odlučiti da li će protiv Lazukića biti pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here