ŠABANOVA UDOVICA U OČAJU! “STALNO MI KUCAJU NA VRATA I TRAŽE NEKE PARE… NEMA MI VIŠE MOGA ŠABANA KOJI BI DONIO EURE SA TEZGE I RIJEŠIO SVE PROBLEME! KAKO DA SE RIJEŠIM TIH LJUDI?”

0
290

Nakon sahrane Šabana Šaulića, mnogim njegovim fanovima se Goca Šaulić na neki način zgadila. Bilo je dosta razloga, a neki od njih je i taj što se na sahrani pojavio Robert, koji je Šabanov vanbračni sin, kojem je ona davno platila 50.000 maraka, tačnije njegovoj majci, kako bi se odrekli prezimena Šaulić.

Ona je još tada kalkulisala kako on ne bi imao prabo na naljedstvo kada Šaban jednoga dana umre. Njoj je iza njega ostala mnogo toga, ogromna vila, tri stana i velik bankovni račun, ali je ona uprkos tome kukala i žalila se. Ono što je sigurno jeste da su joj ostala ogromna prava od Youtube-a, i to od Šabanovih pjesama koje imaju milionske preglede. Nije joj dovoljna ni njegova penzija, a sve se pravdala sa tim da pare mora vratiti od ugovorenih tezgi.

Ako se na to doda i privatni biznis koji je propao, onda se može reći da je ona bunar bez dna. Kruže priče da joj na vrata dolaze ljudi koji traže pare, za koje ona nije znala ni da je postojao dug.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here