Endi Telford (46) je sreo svoju suprugu Bet kada je ona imala samo 16 godina. Sada imaju dva sina. Bet danas ima 19 godina, a u medije je došla jer je, kako kaže šokirana što je njen suprug doživio veliko zlostavljanje.

Endi i Bet su se upoznali još 2015. godine dok je on pomagao njenoj mami oko selidbe. Bet kaže kako je odmah “pala na njega”. Ubrzo su postali i par, ali često su trpjeli razno zlostavljanje, pa su se preselili u Lankašir.

Loading..

“Poruke koje primamo su jako uvredljive i žao mi je što moj suprug zbog toga toliko puno pati. Bez obzira na to šta ljudi mislili, mi smo zaista skladan par i preselili smo se kako bi nas ostavili na miru i kako bismo krenuli ispočetka. Endi je ljubav mog života i velika razlika u godinama tu činjenicu ne mijenja”, kaže Bet. Ona je sada domaćica koja brine o njihovim sinovima.

“Iskreno u početku sam se malo bojala šta će drugi reći, ali nisam nikako mogla da kontrolišem svoja osjećanja prema Endiju. I neki moji prijatelji su rekli da je naša veza jeziva i izgubila sam neke prijatelje, ali ja sam i dalje sa muškarcem koji se prema meni odnosi kao da sam princeza”, kaže Bet. Par se vjenčao u novembru 2016. godine i sada imaju sinove Timija (2) i Konija koji je star svega 9 mjeseci.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here