Sa fudbalerom trudna Dušica Jakovljević?: Ima dvoje djece a sad ponovo u drugom stanju – Oglasila se i ona – Dobar Dan

Sa fudbalerom trudna Dušica Jakovljević?: Ima dvoje djece a sad ponovo u drugom stanju – Oglasila se i ona

Voditeljka Dušica Jakovljević, zajedno sa svojim partnerom koji je bio bivši fudbaler Crvene Zvijezde, oni ponosno postaju roditelji. Dušica je bila voditeljica rijalitija Zadruga, pa je nedavno saznala da je u drugom stanju, te da će da postane majke po treći put.

 

Miloš I Dušica su samo nekoliko mjeseci skupa,ali ni su odma svatili da su jedno za drugo, I da je to ljubav koju oni traže jedno u drugom, nisu imali neke faze kroz koje inače prolaze zaljubljeni na upoznavanju, njima je to baš išlo od ruke, jer su se zaljubili odma.

 

Oni imaju u planu da stupe zvanično u bračne vode, dok će njihovu ljubav krunisat beba, koja bi trebala da im dođe na svjet krajem godine.

 

Odmah po saznanju da je osala u drugom stanju, svoju sreću nije krila, pa je to odma podjelila sa svojim najmilijim. Dušica iz prvog braka ima Anđelu I Ognjena, kojima se takođe dopala ta vjest da će uskoro da dobiju brata ili sestru. Kao zaljubljeni planirali su bebu, ali nisu sumnjali da će tako brzo da ih još više poveže dolazak bebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *