Š0K U EMISIJI! Žena Željka Mitrovića poslala Jovani Jeremić poruku usled programa uživo! VOIDITELJKA OBJAVILA PREPISKU! NIKO NE VERUJE!

0
401

Danas nastavljamo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da pišemo o jednoj od naših najpoznatijih voditeljki. O voditeljki Jovani Jeremić smo do sada toliko puta pisali, da više ni sami ne znamo broj, jer ona je jednostavno žena koja voli da bude u centru pažnje javnosti, pa se samim tim ona trudi da se to i desi, a kako stvari stoje to joj jako dobro polazi za rukom. Jovana je inače voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji koji se vodi vikendom, pa i tada uvijek možemo da vidimo nešto zanimljivo sa njene strane.

Od kako je došla da radi na Pink televiziji gdje ona vikendom vodi jutarnji program, u istom smo mogli da vidimo sve i svašta sa njene strane, ali i gostiju u njenoj emisiji. U njoj su tvorac pomenute televizije, Željko ali i njegova supruga Milica prepoznati veliki talenat, i osobu koju će itekako da im doprinese gledanosti, pa su oni tako voditeljki dali ponudu koju ona nikako nije mogla da odbije. Mi ćemo danas da se prisjetimo jedne situacije koja se njoj desila i to upravo uživo pred kamerama i svim prisutnim u emisiji, kada je njoj na telefon stigla neobična poruka.

Naime, radi se o tome da je ona dobila poruku u toku emisijie, i to ni manje ni više nego od Milice Mitrović koja je poslala vrlo kratku ali efektnu poruku koja je glasila “Rokaj Jole”. Jovana prosto nije mogla da odoli, a da ovo ne podijeli sa svima. Ono što je očigledno jeste to da ona ima veliku podršku od strane ljudi od koji su je zaposlili. Za vrlo kratko vrijeme njena objava je iznenadila ali i obradovala mnoge, sudeći po reakcijama i komentarima. Vaša mišljenja?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here