Nakon što je Aca Lukas, nakon nekoliko sezona koje je proveo kao član žirija na glazbenom natjecanju koje je najviše promatrano diljem Balkana, u Zvijezdama Grande, objavio da napušta svoje mjesto, uskoro je produkcija s publikom dijelila da je Djordje David član zamjene Lukas. Mnogi su bili sretni, a mnogi su bili skeptični jer je u takvom natjecanju roker došao kao porota.

A sada je Đorđe bio vrlo skeptičan prema tome kako će biti dobar u ulozi koju je njegova produkcija napravila, pogotovo ako uzmete u obzir da će ove godine natjecatelji imati svoje mentore, koji će biti članovi žirija. Međutim, čini se da se Đorđe David slaže i da ne planira pobjeći od odgovornosti i izazova.

Loading..

Kada je u pitanju njegov privatni život, malo se zna o njemu, ali se zna da je bio u braku u sretnom braku nekoliko godina. On i njegova supruga imaju kćer, kojoj je samo 4 godine, a poznata pjevačica dobila ju je nakon 50. rođendana.

Kad je riječ o njegovoj ženi, mnogi nisu imali pojma da je to tako atraktivna žena, koja se dobro ponaša za svoje godine. Ipak, žene su sretne da istaknu da ni George nije David da bude otpušten ili olako shvaćen, pogotovo zato što je on čak i stariji od svoje supruge, i još uvijek izgleda atraktivno i muško za veliki broj mlađih djevojaka, kao iu zlatnom dobu njegove glazbene karijere dominirali su na pozornici.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here