Danas imamo toliko toksina i toksičnih tvari da jedva čekaju da napadnu naše tijelo. Mnogo toga se nalazi u stvarima koje koristimo, pa ih ima dosta u hrani, zraku, pa čak i nekim omiljenim proizvodima koje svi vole koristiti. Upravo iz tog razloga oni će nam uništiti zdravlje. Ispod možete vidjeti kako očistiti svoje tijelo od svih ovih toksina:

Koristite crno vino – može vam se činiti čudnim koristiti alkohol da biste se riješili toksina, ali upravo je alkoholno piće dobro za čišćenje vašeg tijela. Mnoga su istraživanja pokazala da samo jedna čaša crnog vina dnevno može podići razinu kolesterola i boriti se protiv infekcija mokraćnog sustava.

Konzumirajte aktivni ugljen i pijte puno vode – kad koristite aktivni ugljen, tada možete ukloniti puno toksina i teških metala, posebno otrova koji su prisutni u vašem tijelu. Liječnici savjetuju da jednu tabletu pijete prije jela ili koristite alkohol. Voda je prirodan način da se sve te loše stvari izbace iz tijela, a što više pijete, toksini će brže napustiti vaše tijelo putem urina.

Izbjegavajte što više rafiniranih šećera – takvi šećeri i sva umjetna sladila mogu uzrokovati da vaše tijelo blokira prirodni metabolizam i stvori višak glukoze u krvi. Zamijenite sve one šećere organskim smeđim šećerom, javorovim sirupom ili drugim zdravim zaslađivačima. U tom ćete slučaju primijetiti da će vam tijelo odmah biti bolje i tako ćete se osjećati.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here