Život nekada piše neke zaista čudne priče, pa je jedna takva i ova u kojoj je muškarac Gabrijel Nagi još davne 1987. godine izašao iz svoje kuće jednoga popodneva i više se nikada nije vratio, a njegova supruga i njegova djeca su sve ove godine pokušavali da saznaju šta se dogodilo njihovome ocu i suprugu.

Mediji su također pisali o ovome slučaju i Gabrijela su prikazali kao sretnoga čovjeka koji se odlučio malo provozati prije nego li njegova žena spravi večeru i više se nikada nije vratio kući.

Policija je nakon nekoliko dana istrage objavila kako su našli Gabrijelov automobil koji je bio zapaljen, ali Gabrijela nije bilo ni u zapaljenom vozilu niti bilo gdje u blizini, a njegova žena je započela sama svoju istragu u nadi da će saznati bilo šta što se tiče njenoga muža.

Loading..

U međuvremenu je otkriveno da je neko podigao novac sa njegovoga računa u mjestu koje je 160m kilometara dalje od mjesta gdje je ova porodica živjela, pa je to donekle probudilo nadu kod sviju da je Gabrijel možda i živ, a policajac koji je radio na ovome slučaju je obećao porodici da će učiniti sve da sazna šta se desilo sa Gabrijelom

Nešto kasnije jedan policajac je došao do informacije koja mu je privukla pažnju, a to je da je u zdravstvenom sistemu Australije zavedeno kako se Gabrijel operirao, kao i da je promijenio ime u Ron Sanders. Na kraju su ga pronašli živoga i zdravoga u gradu koji je 1.600 kilometara dalje od mjesta gdje je nestao, a policajac koji je radio na ovome slučaju ga je nazvao i dogovorio sastanak sa njim, a Ron mu je objasnio kako je već duže vrijeme zbunjen kada je njegov život u pitanju i da mu je sve nejasno i mutno u glavi već neko vrijeme

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here