TREBALI BISMO SVI POSJEĆIVATI DOKTORA U PRAVILU, NEOVISNO U KOJEM SMO DOBI ILI GODINAMA, MORAMO IĆI NA KONTROLE.

A šta uključuje kontrole? Kontrole uključuje posebno vađenje nalaza, krvne slike pogotovo, možete saznati nivo masnoće u krvi. Ne smijete ni u kojem slučaju zanemariti činjenicu da visok nivo masti u krvi može da našteti vašem zdravlju, da dovede do nekih štetnih učinaka, može čak u nekim stvarima da vas usmrti, može doći do moždanog udara, pogotovo na probleme sa srcem.

Kad je riječ o ostalim organima, na udaru su također bubrezi, pretilost, ali i druge stvari o kojima niste sanjali nikad, pogotovo morate da obratite pažnju ako se radi o masnoći u krvi. Kad se nakupi mast, lako će doći do začepljenja krvnih žila, a onda sve to vodi ka srčanom udaru, a u nekim situacijama može dovesti i do moždanog udara.

Ovo je problem koji muči stvarno veliki broj ljudi, važno je da napomenemo da je zdrava ishrana presudna za dobro zdravlje, morate neke mesnate i masne proizvode u startu odbaciti. Ako vam je visok nivo masnoće, unos masti i soli smanjite, potiču na začepljenje krvnih žila, odnosno stvoriti će vam bubrežne kamence.

Ono što vam mi sad savjetujemo, da isprobate prirodni lijek. Tri smokve ukiselite u dva decilitra jabučnog octa, potrebno je da čuvate 12 sati prije nego pojedete to. Sirće ne mijenjajte sedam dana, tri smokve jedite svaki dan, mislimo da će vam dovoljno to biti. Osmog dana ćete promijeniti sirće, a potom konzumirati još jednu sedmicu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here