Da li i vi imate probleme sa spavanjem noću? Vjerojatno ste svjesni da niste sami i usamljeni u toj problematici i vjerujemo da ste do sada isprobali razne metode i vježbe da bi sebi pomogli kod spavanja.

Vjerojatno ste isprobavali neke metode disanja za koje su vam rekli da su učinkovite, kao i da su se mnogi okrenuli i nekim lijekovima da bi se smirili i na taj način barem malo odspavali kako treba.

 

Evo još jedan način sa kojim možete da unaprijedite svoje spavanje i san, a tiče se toga na koji način i kako idete i sa čime na sebi na spavanje, kao na primjer čarape.

Možda vam baš zvuči čudno da u čarapama idete na spavanje, možda to izgleda čak i nehigijenski, ali mnogi stručnjaci uvjeravaju da čarape u stvari veoma efikasno pomažu onim ljudima koji imaju stanovite probleme sa spavanjem

Loading..

Postoje ljudi koji imaju lošu cirkulaciju i koji jednostavno ne mogu da spavaju bez čarapa na nogama, posebno u zimskom periodu, a li stručnjaci su ustanovili nekoliko prednosti koje vam donosi spavanje u čarapama

Po stručnjacima, na ovakav način ćete prije svega zaspati brže jer čarape pomažu u zagrijavanju stopala i na taj način šire krvne žile, a to je signal vašem mozgu da je vrijeme za spavanje pa tako i mozak utiče na cijelo vaše tijelo i organizam dajući im informacije da je vrijeme za odmor.

Prema nekim istraživanjima spavanje u čarapama potiče bolji seksualni život jer je otkriveno da  su žene koje su spavale u čarapama u 80% slučajeva imele veću šansu ali i sposobnost da dosegnu orgazam za vrijeme seksualnog čina, dok je samo 50% onih koji su spavali bez čarapa uspjelo u tome.

Prema mnogim stručnjacima ključ uspjeha, da bi žena doživjela orgazam je da se osjeća sigurno i udobno, a očito je da to čarape na nogama omogućavaju većini žena.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here