PROZVALI SU JE NAJRUŽNIJOM MLADOM NA SVIJETU: Nakon 6 godina se transformisala, SMRŠALA I OBUKLA USKU HALJINU – POGLEDAJTE JE DANAS

0
763

Danas imamo jednu jako dobru priču koju ćemo podjeliti sa vama. Naime, mnogo žena je nesigurno sa svojim tijelom, i na osnovu svojih mana dobijaju razne kritike. Neke žene ne mare za tim šta im drugi govore, ali, isto tako nismo svi isti, i imaju neke koje padnu u depresiju i nikada ne isprave mane koje imaju na sebi.

Primjer za to je i jedna Ruskinja koja se udala prije šest godina, a njena slika sa vjenčanja je procurila u javnost i cijeli svijet je krenuo da je izaziva upravo zbog njenog fizičkog izgleda. Govorili su joj razne pogrdne stvari, a između ostalog su je prozvali i najružnijom mladom. Negativni komentari su nastavili da se nižu, a nakon što se bura oko slike stišala, oni su odlučili da nestanu iz Moskve.

Prošle godine, novinar u Rusiji je bio u potrazi za dobrim vijestima i tako se sjetio upravo ove priče. Uspio je da pronađe mladu i ostao je naprosto šokiran sa prizorom koji vidi. Ona je postala totalno druga osoba.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here