Kada su ljubavne veze u pitanju, ovoga puta govorimo o vezama između muškaraca i žene, kada te veze dođu do nekog konačnog sazrijevanja, normalno je da svaki par tada počne da razmišlja o zarukama i naravno o vjenčanju kao o najvažnijem trenutku u njihovoj vezi.

Internet je prepun snimaka i fotografija o neobičnim načinima na koji su neki muškarci zaprosili svoje djevojke, ali nisu rijetke situacije ni da djevojke zaprose svoje momke.

Ima tu mnogo romantičnih primjera, veoma duhovitih, nadahnutih i originalnih na koje bi svaka djevojka pala, ali ima i onih koji na neki način ispadnu prava katastrofa i koji se i ne završe najbolje ni po koga u toj priči.

Loading..

Ovih dana je je dna prosidba koja se desila u Srbiji, konkretno u Zaječaru postala top tema kako u tom gradu, tako i u cijeloj Srbiji, pa i u regiji. Naime, momak inicijala M.N. iz Zaječara je uz pomoću nekoliko svojih prijatelja odlučio da na zaista neobičan i nesvakidašnji način zaprosi svoju djevojku, a za to je odabrao sami centar grada u kojem žive.

On je i na svoje vozilo stavio posebne registracije koje su svim prolaznicima ukazivale na korak koji ima namjeru da napravi, a sve se odigralo na način da je on došao po svoju djevojku sa svojim starim Fićom, i dok su se vozali kroz grad uvjerio je svoju djevojku da je došlo do kvara na autu, te ju je zamolio da izađe iz kola dok on ne otkrije o čemu se radi, a onda je nasred ulice uradio ono što je imao namjeru, zaprosio je svoju djevojku na opšte oduševljenje prolaznika i prijatelja, a njen je odgovor naravno bio pozitivan

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here