Često imamo priliku da saznamo i čujemo o nevjerovatnim stvarima koje se širom svijeta dešavaju, kad je riječ o ljudima koji se u smrtonosnim situacijama nađu.

Upravo takav je i jedan slučaj iz Kine koji je ganuo mnoge…

Naime, jedan tim spasioca u Kini pronašao je mrtvu ženu poslije razornog potresa u zemlji. Mada su znali kako je riječ o osobi koja je duže vrijeme već mrtva, naročito ih je zainteresovao prizor koji su zatekli.

Loading..

Kad su zemlju malo detaljnije očistili, primijetili su platnenu vrećicu koja se nalazila ispod žene, a u kojoj je bio mali dječak! Da sve bude još interesantnije, pronašli su u vrećici i mobilni telefon na kojem su jasno mogli pročitati poruku: ‘Ako ti preživiš, samo znaj da ću te voljeti uvijek.’

Ova majka je bez obzira na smrtonosni potres, sve od sebe dala kako bi svoje dijete zaštitila. Nažalost, ni ljubav jedne majke nije nekad dovoljna kako bi se ono najgore pobijedilo.

Dječak nije preživio, ali je svakako divna priča o ljubavi između majke i djeteta i onog što je majka spremna uraditi kako bi pružila zaštitu svom djetetu. Zaista je majčina ljubav beskrajna – i uistinu majka zaslužuje da je njeno dijete poštuje i da joj ugađa…

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here