Pronađeni veoma važni dokumenti- OVO JE BIO PUTINOV PLAN OD SAMOGA POČETKA INVAZIJE NA UKRAJINU- Ukrajinci razotkrili rusku vojsku- SPREMAN JE BIO OVAKAV UDAR (FOTO)

0
280

Danas pišemo o dokumentima koji su navodno otkriveni krajem mjeseca marta kada su ukrajinske snage oslobodile sjeveroistočni grad Trostjanec i zvanično ih je potpisao Suhačov ispred ukrajinske Državne istražne kancelarije. Ta dokumenta pokazuju i da su Rusi ilegalno lišili slovode oko trideset i četiri civila te ih brutalno mučili.

Navodno je među tim mučenim civilima bilo i dvoej djece, a na mjestu zloćina je prnađena i odjeća koja je bila natopljena krvlju kao i mnogi predmeti poput igle, štapova i lisica. Na kraju su ekshumirana 23 tijela, i ti dokazi se stavljaju u slučaj koji se pravi za osuđivanje Putina za ratne zločine.

Prema tim dokumentima, Putin je imao za cilj da osvoji Kijev, i da na taj način obezglavi ukrajisnku vojsku, ali, prema tim dokumentima, zbog velikog otpora na koji su naišli, Rusi su odustali od toga plana, te se sada fokusiraju najviše na teritoriju Donbasa i ostalih dijelova na jugu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here