PROMENITE IH ODMAH! Zbog ovih jutrarnjih navika KOŽA ubrzano stari, izgledaćete puno starije

0
145

Danas za vas imamo temu koja će vjerujemo mnogo više da zanima pripadnice ljepšeg pola, gdje bez izuzetka vjerujemo sve one njeguju sebe, svoj fizički izgled, pa samim tim i kožu koja je naravno jako bitna. Svi mi volimo da imamo nježnu, njegovanu kožu, ali ipak oko toga moramo da uložimo i svoje vrijeme ali i novac, dok na tržištu imamo veliki izbor raznih preparata, s tim da sa istim moramo da budemo veoma oprezni jer možemo sami sebi da zadamo bespotrebne glavobolje.

Ono što je neosporno i neizbježno jeste to da godine prolaze da mi starimo i da protiv prirodnog procesa ne možemo, mada danas postoje brojni načini na koje možemo da smanjimo vidljive znake starenja na svojoj koži. Samo neke male promjene u jutarnjoj rutini doprinijet će tome da vi izgledate svježije, mlađe i odmornije. Kako smo već naveli, starenje je jednostavno proces koji čeka sve nas. Recimo sijedu kosu možemo da ofarbamo kod frizera, dok se bore prosto ne mogu spriječiti, pa ni sam botoks nije toliko svemoguć jer recimo on ne može djelovati na vratu ili na rukama.

Ali ukoliko se brinete o koži svog lica, onda vam nije potreban tretman kako biste smanjili vidljivost bora. Potrebno je samo da izbjegavate ovim sedam navika i više nećete izgledati starije nego što jeste. Dakle, navike su sljedeće: previše proizvoda na licu, ne nošenje zaštitnog seruma, nedovoljan unos vode u organizam na dnevnom nivou ili generalno, izostavljanje vježbanja, pretjerivanje sa puderom, zanemarivanje područja oko očiju, zaštita od sunca. Da li vam je ovo šta bilo od pomoći? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here