Proglašeno VANDREDNO STANJE! Pukle 2 brane, hiljade ljudi pozvano na EVAKUACIJU! Jadni narod ne zna šta ih je snašlo…(FOTO)

0
372

Vjerujemo da se svi sjećate 2014. godine kada su čitacu regiju spopale polave, koje s prouzrokovane kišom, koja je padala danima. Napravljene su ogromne štete, ali naravno solidarnost je uspjea ponovo da pobjedi, jer je tada čitav Balkan disao kao jedan, i svi su se zajedno pomagali.

Danas pišemo o događaju koji je zadesio Ameriku, tačnije sitaciju koja se desila u saveznoj državi Mičigen. u proteklih 48 sati ovu oblast su pogodili veliki pljuskovi, a posjedica svega je ta da su od silne vode pukle čak 2 brane. Sanfild i envold su 2 brane koje su pukle, a civilna zaštita zajedno sa vojskom je na terenu. Zajedničkim snagama pokušavaju da obuzdaju veliku vodenu sila koja prijeti da potopi okolna sela.

U opasnosti se trenutno nalazi skoro deset hiljada osoba, i njima su nadležne vlasti uputile narešenje da krenu prema unutrašnjosti zemlje kod rodbine ili prijatelja, dok se cijela situacija ne smiri. Pogledajte video i sami.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here