Jednoj djevojci se desilo nešto nevjerovatno u radnji.

Naime ona je htjela da kupi grdnjak, pa je obilazila radnje. Ušla je u jednu radnju, te gledajući grudnjake ugledala nešto za šta se čini da je pravo. Odlučila je da proba, i činilo joj se okej iako nije bilo nikakve veličine na njemu.

Kasnije kada je pitala radnicu, i nakon dugog razgovora ustanovile su da zapravo on ne pripada toj randji, te da ga je neko od drugih žena tu ostavio. Zamislite!

Ovo je užasno da neko ostavi svoj grudnjak tu, i ona je probala grudnjak koji je neko oblačio, što je zaista fuj. Ima svakavih žena koje hoće da urade svašta. Možda je neka od njih iotišla iz radnje sa ukradenim grudnjakom a svoj ostavila tu.

Nijedna radnica izgleda nije to primjetila.Mogužće su itekako ovakve prevare na sve strane, a to nas ne čudi jer im a i svakakvih žena. Istio tako da ne bude da samo krivimo mušterine – ima i svakakvih radnica koje  ne žele da pomognu ili s druge strane koje su previse dosadne pa vas prate u stopu. Izgleda da su  u ocvoj randji bile ove prve.

Nakon što je ova djeovjka ,saznala istinu o grudnjaku, ona je odlučila da sve objavi na društvenim mrežama te da pokaže svima do čega može da dođe.

Da li se vama ovako nešto desilo? Šta mislite oo ovome? Da li biste vi opriostli radnjji da se ovako nešto desi odnosno da li biste vise ikada tu kupovali ili ipak ne?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here