Kupnja grudnjaka je užasno iskustvo, pogotovo ako imate grudi veće od prosjeka.

Ponekad dođete očajni i isprobate grudnjak u svakoj trgovini jer jednostavno želite pronaći onaj koji vam dobro odgovara. Zato ne razmišljate o tome je li isti grudnjak isprobao više žena prije vas i jesu li se kupali ili ne. Vjerujete da je trgovina čista i da imaju standarde, kao i da pregledaju sve predmete prije nego što ih vrate na police i pladnjeve.

Ali to očito nije bio slučaj u situaciji u kojoj se korisnica Twittera Natalie našla i svoje je iskustvo podijelila sa svijetom.

Isprva je mislila da je napokon pronašla pravi grudnjak koji joj dobro pristaje i da bi ga trebala kupiti, ali budući da nema oznaku, pozvala je prodavačicu da joj pomogne.

Pokazalo se da grudnjak nema naljepnicu jer zapravo ne pripada toj trgovini. Netko je jednostavno skinuo stari grudnjak, ostavio ga na vješalici i zamijenio ga novim.

I svi znamo da većina žena stvarno rijetko pere grudnjake … Tako da možete zamisliti koliko je gadna i grozna ideja isprobavanja grudnjaka koju je netko nosio, zna koliko puta prije vas.

“Ono što je zapravo pitanje – kako je moguće da je došlo do ovakve greške. Čak i ako ova prevara nije primijećena, kako neko od zaposlenih nije primijetio da su na police vratili nešto što je već nošeno i što ne pripada njihovom brendu?”

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here