“PRISTOJNA SAM I FINA, ZATO VAS IRITIRAM” Anđela Đuričić na stubu srama – pogazila svaku svoju reč, a evo kako je odgovarala na prozivke da je FOLIRANT i da se skida g0la! (VIDEO)

0
132

Tema o kojoj danima unazad čitamo, a koja nam dolazi iz rijalitija odnosi se na vezu preljubnika Zvezdana i Anđele, zbog kojih je javnost prosto šokirana, ali nekako više zbog Anđelinog ponašanja, a sve je počelo kada je ona ušla u vezu sa oženjenim muškarcem koji je od nje skoro duplo stariji, a niko prosto nije mogao da vjeruje da je ona spremna na tako nešto. Međutim, kasnije se ispostavilo da je to samo početak iznenađenjima kada je ona u pitanju. Ona je sa njim imala čak i se*s u izolaciji u udarnom terminu preko dana, a koji je vidio milionski auditorijum.

Tu nije stalo sve, jer nakon poniženja koje joj je Zvezdan priredio, kada joj je rekao da je ona samo igra i da je on zaljubljen u Aleks, Anđela je prešla i preko toga, i po svaku cijenu želi da bude sa njim, a nakon pomirenja odlučila je Zvezdana da zadrži sa intimnim odnosima, sa kojima oni svakog dana iznenađuju javnost. Anđela koju smo gledali pošle sezone i ove su dvije različite osobe, a sada su se pojavili njeni klipovi gdje je ona ranije ostalim djevojkama moralisala. Nakon završetka Zadruge ona je odgovarala na pitanja gledalaca sa Instagrama, pa se osvrnula na optužbe da ona nije onakva kakvom se predstavljala, i da se ona devet mjeseci folirala, pa je tako ona još ljetos za domaće medije izjavila sljedeće:

“Pozdrav za ljude koji pričaju da se foliram, želim da se oni foliraju tako u životu, da provedu ovako provedu 10 meseci, verujem da bi im roditelji bili ponosni, kao što su i na mene. Nikada se nisam skinula i nikada se neću gola skinuti, odmah da se obratim. Smatram da sam bila pristojna, nisam dozvolila da se neke stvari vide. Meni se nije desilo, to tvrdim. Ja sam pristojna, fina i žao mi je što vas iritiram zbog toga”, rekla je ona tada. Detaljnije u video snimku ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here