Svi znamo da je ponekad teško održavati higijenu kupatila i da, koliko god pokušali da to ispravite, ova je soba daleko najzapaženija i zbog toga je teško održavati. Međutim, ono što vam danas donosimo u našem članku moglo bi vam se ionako svidjeti. Evo o čemu se radi i zašto su svi oduševljeni ovim trikom.

Najbolji dio toga je što već imate sve sastojke potrebne za pripremu u kući. Sve što trebate da pripremite je 160 grama sode bikarbone, zatim 15 kapi esencijalnog ulja lavande, pola kilograma sirćeta, gomila 3% hidrogen peroksida i 60 ml limunovog soka. Sve ove sastojke morate miješati dok se ne kombinuju, a zatim ostavite ovu smješu 4 sata. Proverite da li je van domašaja djece ili vaših kućnih ljubimaca.

Na kraju, morate ga prebaciti u galon, teglu koja će ga držati, a zatim svaki put kada osjetite potrebu da osvježite svoje kupatilo, sve što trebate učiniti je baciti jednu loptu u WC školjku. Optimalni će biti dovoljan ako to radite samo dva puta nedjeljno i imaćete rezultate.

Budite sigurni da će se razlika osjetiti i da će se svi zapitati kako uspjevate da svoje kupatilo budete tako mirisno. Nema razloga da ne pokušate, zar ne?

Recite nam da li ste isprobali ovo

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here