Prevarila sam svog supruga samo 15 minuta nakon što sam rekla da 300 pozivatelja i zaklela se u “vječnu ljubav”. Jučer je bilo spektakularno vjenčanje, posebno spektakularno za mene. Izlazili smo više od 5 godina i nikad ga nisam prevarila, stvarno, ali … dogodilo se upravo na našem vjenčanju. Možda malo odvratno, ali dogodilo se.

Konkretno, otišla sam u sobu da skinem vjenčanicu, presvučem se u svjetliju odjeću i tada me je iz susjedne sobe od supruga nazvao moj najbolji prijatelj. Bila sam zbunjena, nisam znala što je to, razmišljala sam o šali svog supruga, ali kad sam ušla, zatvorio je vrata i slatko me poljubio. Samo mi tada ništa nije bilo jasno, ali meni je nekako bilo cool. Ne znam zašto, ali bilo je …

Vjerovali ili ne, sai smoo ostali zajedno gotovo pola sata, potpuno sam izgubila trag vremena. Kad sam se prvih nekoliko trenutaka vratila suprugu, bila sam u strahu, sumnji, mislila sam da neću znati kako, ali da se izložim, međutim nije.

Danas sam cijeli dan zbunjena, nikad nisam znala da ću dan nakon vjenčanja za čovjeka mog života, čovjeka s kojim sam planirala imati djecu, starost, sve … razmišljala bih o razvodu. Doista, cijeli dan razmišljam o razvodu jer ono što sam jučer doživjela sa svojim najboljim prijateljem je nešto što nikad nisam doživjela sve ove godine sa svojim mužem od jučer.

Zbunjena sam, ali ono što znam jest da ću se ponovno sresti … kako sam ga nazvala poslije, moj ljubavnik. Jedva čekam

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here