PREVARA VEKA! Svi detalji TAJNOG dogovora Zvezdana Slavnića, ovako menja tok Zadruge 6! ČEKA NAS SPEKTAKL?!

0
212

Danima već unazad ne prestaje da se piše o drugoj javnoj prevari rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića, koji je prije nekoliko mjeseci prvo prevario svoju nevjenčanu suprugu Anu, a tada je to uradio sa Anđelom Đuričić koja je duplo mlađa od njega. Tada su oni ušli u vezu koja je trajala nekoliko mjeseci, u toku kojih smo imali priliku da vidimo sve i svašta kada su oni u pitanju. Sada je on to uradio po drugi put, samo što se na Aninom mjestu našla Anđela, koju je on prevario sa Majom Marinković.

Mi ćemo danas da pišemo o razgovoru koji su imali Lepi Mića i Anđela, a koji je kako stvari stoje promijenio mišljenje publike. Naime, zadrugari su imali priliku da u emisiji Gledanje snimaka vide kako je izgledao njihov raskid, ali i prvo suočavanje nakon što ju je on zamijenio sa Majom. Zbog snimka Anđela je prosto podivljala, ali isto tako i zbog pitanja koje je Lepi Mića imao za Zvezdana, kada je ona počela da pravi haos.

Naime, Lepi Mića je pitao Zvezdana da li on ima neke emocije prema Anđeli, a on je na to rekao da ima, na što je Anđela odmah skočila i doživjela je nervni slom, te je zadrugare gađala sa svojom bubicom i izašla napolje. Za njom je odmah krenuo Lepi Mića, a gledaoci su nekako stekli utisak da je Zvezdan imao dogovor sa Mićom, i to takav da on od Anđele napravi žrtvu, kako bi je “oprao”, i kako bi joj njena porodica oprostila sve ono što je ona uradila. Tako je Mića u toku razgovora sa Anđelom, koju je pokušao da smiri rekao sljedeće: “Zamolio te je da se ne vređate. Nemoj da ga vređaš. Slušaj me jednom u životu, ako ti kažem kao brat, smiri se i ne pravi dramu. Nije sve tako kako izgleda i nije sve kako ti misliš i ne pravi sebi probleme”, rekao joj je on. Vaša mišljenja?

@pitamzadrugara

#zadruga6 #andjeladjuricic #zvezdanslavnić

♬ original sound – Zadruga6.Official

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here