PRETRPELA SAM VELIKU POVREDU, VALJDA ĆU USPETI DA IZDRŽIM! Barbaru Bobak zadesila nezgoda, trpi nesnosne bolove!

0
123

Pjevačica Barbara Bobak domaćoj javnosti postala je poznata prvenstveno zbog njene veze sa poznatim pjevačem Darkom Lazićem, sa kojim je ona jedno vrijeme bila u vezi, a koja je bila itekako turbulentna, što smo mi imali priliku da ispratimo preko medija, koji su ih tada pratili u stopu. Međutim, njihova veza više nije funkcionisala onako kako je trebalo, pa su oni raskinuli i svako je krenuo svojim putem.

Pjevač je odmah našao utjehu pored Katarine, sa kojom je bio u vezi nekoliko mjeseci, a onda su se oni vjenčali, te je pjevač rekao nedavno da oni planiraju na ljeto da naprave veliku svadbu. Sa druge strane, Barbara se posvetila svojoj karijeri, a na svojim društvenim mrežama je ona itekako aktivna, a sada je sa najnovijom objavom ona šokirala svoje pratioce, koje je ona obavijestila da je zadobila povredu u teretani, i da ona sada trpi nepodnošljive bolove.

Pjevačica je rekla i to da se ona nada da će ona sve to da izdrži jer ima nastup. Ona je neko ko itekako vodi računa o svom izgledu, pa tako ona pauze između nastupa koristi kako bi bila u teretani i trenirala, kao što je to i sada bio slučaj, a na istom ona je doživjela nezgodu, te je slikala asvoju ruku na kojoj se vidi mala ranica na njenoj ruci, a onda je odlučila da se malo našali, pa je napisala da je ona doživjela veliku i ozbiljnu povredu, toliko da razmišlja da otkaže nastup. Ona je objavila svoju fotografiju uz koju je napisala: “Pretrpela sam veliku povredu, razmišljam da otkažem nastup”. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here