“PRETILI SU MI DA ĆU MAJKU NAĆI U BOLNICI” Milan Milošević završio u policiji zbog JEZIVIH PRETNJI, otkrio m0nstruozne detalje! (VIDEO)

0
313

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze iz svijeta rijaliti programa, ali naša današnja tema neće biti zadrugari nego poznati voditelj najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, a to je Zadruga. Dakle, danas ćemo da pišemo o Milanu Miloševiću, i njegovoj ispovijesti u kojoj je on otvorio dušu vezano za na silje kroz koje je on prošao, a sve to zbog prijetnji koje su bile upućene njegovoj majci.

Tako je on na samom početku odgovorio na pitanje novinara koje je glasilo: Da li postoji koleginica sa kojom ne bi voleo da se nađeš na istom mestu?, a Milan je na to rekao: “Ne, ne, ja i one koje ne volim, najviše volim da sretnem, da vide moj osmeh i da se opuste, najviše volim neprijatelje. Volim da im prkosim!” rekao je on, a sljedeće pitanje bilo je kako se on bori sa nasiljem i kroz kakve situacije je on prolazio vezano za tu temu, a voditelj je odgovorio:

“Svašta sam video, imao sam situacije da dojave medijima da sam ja u tom i tom hotelu u Dubrovniku, a ja sedim u Zemunu, kod kuće, mene zovu kolege i pitaju me odakle ja u Dubrovniku. Pretili su mojoj mami, da će je naći u bolnici, ali ja sam to prevazišao, ne okrećem se za tim”, rekao je pa je dodao: “Prijavi se VTT, to je učinkovito, reše to vrlo brzo! Ja sam prijavljivao, čak su i privođeni neki, ne znam ko su oni. To su većinom maloletna lica, čiji roditelji ni ne znaju da oni to rade, da prete javnim ličnostima.” Detaljnije u video snimku ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here